RGBW LED strip controller Plus

RGBW LED Controller

23.5x48x89mm

Alimentați controlerul


Mesh Network


Activarea controlului aplicației


16 milioane de culori care se schimbă

Gateway-uri compatibile pentru o sincronizare ușoară cu ZigBee (ZLL)

Pentru gateway-uri, cum ar fi Philips Hue, Homee, Osram Lightify, IKEA Tradfri sau Amazon Echo Plus
Aceste balasturi / controlere sunt proiectate pentru iluminare LED comună cu schimbare de culoare RGB, RGB + WW, RGB + CCT, CCT și iluminare cu LED color unic la 12V sau 24V DC tensiune.
În funcție de gateway și unitatea de control LED, puteți, prin urmare, să integrați iluminare LED suplimentară în protocolul / sistemul dvs. existent, utilizând controlerul dvs. existent, deoarece controlerele funcționează cu standardul ZigBee ZLL.
Controlează-ți modificările de culoare RGB și iluminarea cu LED monocromatic, cum ar fi farurile și farurile încastrate, precum și în aer liber, cu farurile noastre de grădină compatibile și farurile inundabile pe baza RGBWW.
Puteți utiliza farurile exterioare LED cu controler ZigBee integrat pentru a controla iluminarea exterioară în mod convenabil prin intermediul gateway-ului dvs. existent. Alegeți între diferite culori și setați, de asemenea, albul cald.

Schema de instalare

Schema de conexiuni

16 milioane de culori din care sa alegi.

Alegeți 16 milioane de culori în orice moment și reglați culoarea care vă place în orice moment. Viață inteligentă, casă inteligentă

Urmează acesti 4 pași simpli

1.Alimentează sursele de lumină

2.Instaleaza modulul

3.Descarca si conecteaza aplicatia

4.Testeaza o noua experienta

X